PODJETJE BERS d.o.o.

RAZMERE NA TRGU

Tako kot v svetu se tudi v Sloveniji odnos do nepremičnin v zadnjih letih spreminja, sploh v poslovnem segmentu. Trendi vse bolj nakazujejo na to, da se podjetja rajši odločajo za poslovni najem, kot imeti nepremičnino v svoji lasti. Konkurenca na trgu je vse močnejša in podjetja so se primorana 100% osredotočiti na osnovno dejavnost in se ne želijo soočati še s pridobivanjem gradbenega dovoljenja, birokracijo, gradnjo, vzdrževanjem …, pač pa ta del prepustijo partnerju, lastniku nepremičnine.

PARTNERSTVO

Točno ta partner smo mi, podjetje Bers d.o.o. Naše podjetje ima na tem področju že 10-letne izkušnje, hkrati pa z leti uspešno širimo dejavnost tako na področju oddaje nepremičnin v poslovni najem kot tudi z dopolnjevanjem ponudbe. Podjetjem smo poleg oddaje nepremičnine pripravljeni pomagati tudi pri skladiščenju, logistiki in odpremi izdelkov do končnih kupcev.

NAČRTOVANJE

nacrtovanje bers

POSLOVNA PRILOŽNOST

Iskanje dobrih poslovnih priložnosti je za nas izziv. Dobro poznavanje lokalnega poslovnega okolja in trenutnih potreb, dobre poslovne povezave in številna poznanstva nam omogočajo, da pravočasno naredimo korak naprej. Ne delamo vsega sami, pač pa sodelujemo tudi z investicijskimi partnerji. In naš partner ste lahko tudi vi. Iz točke nič premikamo zadevo do končnega cilja. Od manjših zadev, kot je nepremičninsko posredovanje, do prevzema vodenja projekta.

RAZVOJ PROJEKTOV

Razvoj projektov za oddajo ali prodajo sta tako naši področji, ki se jih lotevamo samozavestno, saj nam izkušnje iz prve roke v gradbeništvu omogočajo oceno realnega stanja in cen, ki se trenutno gibljejo na trgu. Poglobljena finančna konstrukcija in trenutne razmere ter trendi na trgu pa nam dajo zeleno luč, da projekt premaknemo iz točke nič in ga uspešno priplejemo do zaključka.

KONTAKT

Začnimo skupaj, stopite v kontakt z nami.

V pošiljanju ...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala.
^